English Greek
ΒΙΒΛΙΑ ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θεραπεία του τραύματος στο αιώνιο παρόν του τώρα
Search:
Συγγραφέας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
-
 
Έτος Έκδοσης
2015 
 
Γλώσσα
Ελληνικά
 
ISBN:
9789963217403 
 
Βάρος
360g
 
Σε κάποιες περιπτώσεις τα τραύματα πετιούνται μπροστά μας, σαν στόχοι "έτοιμοι από καιρό" που δεν μας επιτρέπουν να τους αγνοήσουμε. Σε πολλές περιπτώσεις όμως θα χρειαστεί δουλειά προετοιμασίας, θα "καθαρίσουμε", θα αποδομήσουμε αυτά που φράσσουν το δρόμο ή θα κτίσουμε, θα δημιουργήσουμε στηρίγματα και γέφυρες για να ανοίξουμε το δρόμο προς το τραύμα και τη θεραπεία. Το υγιές είναι η ισορροπία, και η δυναμική ισορροπία είναι το υγιές. Ό,τι διαταράσσει την ισορροπία, όσο βαθιά στα σκοτάδια του ασυνείδητου κι αν βρίσκεται δίνει σημάδια ύπαρξης. Όσο αρνούμαστε την πρόκληση, τόσο πιο επίφοβη θα φαντάζει η πρόκληση να ανοίξουμε λογαριασμούς που πιστεύαμε κλειστούς. Κάποτε η κίνηση να φύγουμε από το επώδυνο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ήταν η ενδεδειγμένη, ίσως και σωτήρια για την οντότητά μας. Τώρα όμως έχουμε άλλες δυνατότητες και περισσότερες επιλογές. Κρατιόμαστε σαν ναυαγοί από την παλιά και ημιδιαλυμένη σχεδία των παιδικών μας φουρτουνιασμένων "ωκεανών" και δεν βλέπουμε την γαλήνια θάλασσα στην οποία πλέουμε. Η δοκιμασμένη συνταγή, που κάποτε μας έσωσε, δεν είναι απαραίτητα η ενδεδειγμένη όταν και εμείς έχουμε αλλάξει αλλά και ο κόσμος γύρω μας έχει αλλάξει. Όταν απαρνηθούμε την απλή δυσφορία σαν αγγελιοφόρο, θα ακολουθήσουν λιγότερο επίμονοι αλλά σαφώς πιο αποτελεσματικοί επισκέπτες: οι κρίσεις πανικού με τους κεραυνούς εν αιθρία, η κατάθλιψη που μας στερεί τη χαρά της ζωής, οι φοβικές διαταραχές που περιορίζουν το ζωτικό μας χώρο, και άλλες ασθένειες του σώματος που απελπισμένα προσπαθούν να μας δώσουν, πριν τον τελευταίο ασπασμό, το μήνυμα από τα βάθη του Είναι μας... Αυτά είναι που μας περιορίζουν και μας φοβίζουν, αυτά όμως μας μιλούν επίσης για νέους δρόμους και νέες δυνατότητες. Θα μείνουμε στη γνωστή "ασφάλεια" του παιδιού ή θα πάρουμε σαν ενήλικες το φοβισμένο παιδί από το χέρι και, με τη θεραπευτική βοήθεια, θα το βγάλουμε στο ξέφωτο;

Σελίδες: 308  
 
17,85 EUR
Σας πληροφορούμε ότι αρχίσαμε την καταγραφή όλου του αποθεματικού μας Κυπριακών & Κυπρολογικών εκδόσεων, τις οποίες υπολογίζουμε περί τις 30000 τίτλους. Όλες οι εκδόσεις που θα καταγράφονται θα εμφανίζονται καθημερινά στον ιστοχώρο μας (www.mam.com.cy) και δύνασθε να μας παραγγέλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mam@mam.com.cy) τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν.

Ο κατάλογος θα ενημερώνεται και θα εμπλουτίζεται καθημερινά. Στόχος μας είναι η πλήρης καταγραφή των κυπριακών και κυπρολογικών εκδόσεων σε κυκλοφορία ή εξαντλημένες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν οποιαδήποτε κυπριακή ή κυπρολογική έκδοση και ο Οίκος μας θα σας ενημερώσει ανάλογα για τη διαθεσιμότητα της.

Εκ μέρους του ΜΑΜ
Μίκης Μιχαηλίδης
Διευθυντής
Μ.Μ.Ε.
Χιούμορ - Σάτιρα
Αθλητισμός
Αλληλογραφίες
Αρχαιολογία
Αρχιτεκτονική - Τοπογραφία
Βιβλιογραφίες
Βιογραφίες
Βοηθήματα
Γενικά Θέματα
Γεωλογία - Μετεωρολογία
Γλώσσα
Διαλεκτική Ποίηση
Διατροφή - Υγεία
Δοκίμια
Θρησκεία
Θέατρο
Ιστορία & Γεωγραφία
Κατάλογοι Εκθέσεων - Συλλογές
Κοινωνικές Επιστήμες
Λαογραφία
Λευκώματα
Λογοτεχνία & Ρητορική
Λογοτεχνικά Δοκίμια
Copyrights © MAM Bookstore | All rights reserved | Developed by Dot.Cy